Posted by: Erika Repassy | August 15, 2016

Türelemjáték

Türelemjáték. MKulcstarto-turelemjatek.previewint tegnap a bronzmeccse. Egyik pont ide, a másik oda, a végét meg rezzenéstelen arccal lehet megmenteni. Érem járt érte. Büszke vagyok ezekre a sportolókra, a kitartásukra, az elszántságukra és a pszichés erejükre. Most legalább van időm nézni:)
Türelemjáték, amikor 740-kor a 30-as sorszámot tépem le a kontrollra és közben azon tűnődöm, hogy a főorvos ennyi beteg után nekiiramodik a műtőnek és “lehúz” pár műtétet levezetésképp. Hát a betegek között is persze van mindenféle, többnyire jó a hangulat, amit a ma reggeli indiai színvonalú WC-sem tudott elrontani, maximum csak arra a pár percre. Fúúú, azért erről most inkább nem írok. Utána már ez is csak vicc volt. Pupillatágító, szemnyomásmérés, kis várakozás és vizsgálat, minden rendben, jövő héten ismét jelenésem lesz. Most tartok 4 hétnél. A mellettem lévő hölgy retinaműtét után nem lát. Ő is most tart 4 hétnél. Mindenféle dolgok vannak, talán fent is kikalkulálva, mi meg itt lent csak pislogunk és bízunk benne, hogy az odafentieknek jó a humorérzékük. Meg nekünk sem árt némi.
Türelemjáték, úgyhogy a próbatanításomat eltoltam most péntekre, hogy a jövő heti nagy menetet már bírjam. És kicsit legbelül sajnálni fogom a nyári délutánokat nem a teraszon tölteni napsütésben, az estéket nem annyira sétával tölteni a naplementében és közben hálás vagyok, hogy egy teljes hónapot itthon tölthettem, nyugalomban, pihenéssel, napozással, házbelakással még akkor is, ha ez kellett ahhoz, hogy leálljak egy időre.
Türelemjáték, és minden rendben lesz, mert valahol egyébként is minden rendben van.


Categories

%d bloggers like this: